A tintahal milyen ízű és állagú megsütve?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 00:00
1/10 anonim válasza:
Miért nem kóstolod meg ha ennyire érdekel? Ízeket elég nehéz így magyarázni.
2/10 anonim válasza:
attol függ kinek milyen az ízlése... van aki édes szájú (mint én :)))) van aki a túl sós ételeket szereti ezt nehéz elmagyarázni :) kóstold meg! :)
3/10 anonim válasza:
alapvetően az íze nem különbözik sokban a standard "tengeri hal" íztől, állagra meg kissé gumis és rágós. :)
4/10 anonim válasza:
Nem gumis és rágós. Ettem már. A halrudacska ugyanolyan, mint más hal esetében. A polip a gusztustalan gumiszerű.
5/10 anonim válasza:
Hal íze van, és egy kicsit rágós.
A halrudacskának nem sok köze van az eredeti tintahalhoz.
Hasonló a poliphoz, ami nem is csoda, hiszen mindkettő fejlábúak osztályába tartozik.
Nem gumis és rágós. Ettem már. A halrudacska ugyanolyan, mint más hal esetében. A polip a gusztustalan gumiszerű.
6/10 anonim válasza:
Nem értem,hogy jött ide a halrudacska, másrészt nem azt mondtam, hogy gusztustalan, hanem hogy kicsit gumiszerűen rágós...ettől még nem rossz, és végképp nem gusztustalan.
7/10 anonim válasza:
Egy jól elkészített tintahal karika nem gumiszerű és nem rágós. Sajnos a mirelit kisütve sose tökéletes.
8/10 anonim válasza:
finom, hal Íze van, én nem tudok nagy különbséget tenni. de a polip az valami undorÍtó...
9/10 anonim válasza:
Isteni finom. Én a mirelitet nem szeretem, de egyszer ettem Görögországban egy tengerparti kisvárosban grillezett tintahalt. Tökéletes volt, és úgy készítették hogy nem volt rágós. (Jó nem mondom hogy vajpuha volt, de nem is rágógumi-szerű) De az íze! ... Meg kell egyszer kóstolnod.
10/10 anonim válasza:
Miért kell a kérdezöt becsapni? Igen is, hogy gumiszerü, de nem kell azonnal a tornacipö talpára vagy a beföttes gumira gondolni. A rágógumihoz egy kicsit lehet hasonlitani, az sem kelemetlen, de nagy a külöbség mivel a rágógumi nem rágódik szét, a tintahalat viszont a fogaid megörlik és ugy nyeled mit bármi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!