Hol tudnék itthon Zotter csokit venni?
Sajnos nem vagyok pesti :/
Győr és Szombathely jöhet szóba városok közül
Szállítanak Magyarországra is, 25 euro felett még szállítási költség sincs, bár kipróbálni még nem mertem a rendelést, mert képtelen vagyok csak pár darabot választani, kell az egész gyár úgy, ahogy van. A Culinaristól tudsz még rendelni: [link]
A Chocoland webáruháza nagyon régóta halottnak tűnik, de szerintem telefonon is próbálkozhatsz.
De egyébként Szombathelytől csak egy karnyújtásnyira van a gyár, látogatással, kóstolással, mintabolttal... :)
köszönöm :) néztem én is a honlapot, csak nem szeretnék 25-ért vásárolni, úgy meg drága :D
múlt héten voltam kint a gyárban, vettem néhány darabot, de közelednek a családtagok szülinapjai és gondoltam kellene még beszereznem
elmenni még 1x most nem szeretnék személyesen oda (üzemanyag+belépő megint...költséges)
azért szeretnék itthoni boltból rendelni, sztem úgy kicsit olcsóbban jönnék ki (már ha találok olyan oldalt, ahonnan lehet) :)
Állítólag van Felsőőrön az Intesparban. Bár én sokszor jártam ott, de nem találtam. Pedig van, mert valaki mondta, és a gyárat is megkérdeztem, és ők is megerősítettek ebben.
Ha Szombathelyi vagy, akkor ugorj ki Oberwartba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!