Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szerintetek jogos, hogy ilyen...

Szerintetek jogos, hogy ilyen drága a Pick szalámi? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

Van egy videó, ahol mutatják, hogy készítik a Pick szalámit, nézzetek bele, fantasztikus, valóban jó minőség, úgy gondolom egy ilyen szintű szalámi bőven megéri az árát.

https://www.youtube.com/watch?v=CVT0HRjYC5Y

2014. ápr. 22. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Igaz, hogy jobb, mint az átlag szalámi, de az árát nem éri meg. Vannak hasonlóan jó szalámik olcsóbban.
2014. ápr. 22. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Minek nem emelkedik már az ára?!

Az égig viszik...

2014. ápr. 22. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy hirdetés?
2014. ápr. 22. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Imádom az ilyen videókat! De Picket én is csak elvétve veszek, nagyon drága.
2014. ápr. 22. 21:15
 5/10 doboszoli ***** válasza:
59%

Szerintem is megéri az árát annak, aki meg tudja fizetni.))

De egy gyors számítás:

Szalámis zsömlébe elég négy vékony szelet, ez kb 3 deka, 150 forint. Három szelet 1300 forintos vizes készítmény egy százas. Tartalmát, ízét tekintve tekintve, ég és föld.

Én inkább a "kevesebbet, de jót" híve vagyok.

2014. ápr. 23. 07:19
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Ott a Rákóczi és a Budapest, jóval olcsóbb, és annyival nem rosszabb. Amúgy igaz, hogy jóval tovább elég 10 deka szalámi, mint 10 deka sonka, aminek a fele víz, tehát ebben a tekintetben árban nem annyira vészes, de azért csak akcióban veszem.
2014. ápr. 25. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon drága itt!!! Az átlagember csak nézni szokta...

Utána kellene nézni a Pick családfának! Kik is valójában...

Abból már nem nehéz az árképzésre magyarázatot találni!!!

2014. nov. 15. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes hogyan tudod( Pick Márk) ilyen szalámit kikeverni mikor nem is eszik disznóhúst ?

Azért ilyen drága mert van aki még így is meg veszi.

2020. aug. 17. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi időkben elszállt az ára, pár éve még csak 6-7 ezer volt, annyiért még megérte, mert tényleg vékony szelet kell belőle, de most már így elég drága.

Sőt az is kérdéses számomra, hogy mennyire magyar? Mert jó tíz éve, az akkori tulaj (harácsoló befektető) a magyar sertés helyett Spanyolországból importálta hozzá az alapanyagot. Most nem tudom, hogy mi a helyzet.

2020. aug. 17. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindíg is drága volt. De a 70-es években mintha jobb lett volna az íze. Főleg attól, amit ma a Lidl forgalmaz. De mondhatnám ezt a Gyulai-kolbászra is.
2022. máj. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!