Én legtöbbször "teaboltban" veszek teát, ott rengeteg finom van, de a mostani kedvencem a bio earl-grey.
2009. dec. 21. 13:19
12/25 anonim válasza:
hmm.. ezt nem is tudtam...
gáz
már mindent letiltanak?
xar ez...
2009. dec. 21. 15:31
13/25 igabcsy válasza:
Nekem a Milford: Blutorange teája a nyerő.
Imádom a színét, az illatát és természetesen az ízét is
2009. dec. 21. 16:31
14/25 anonim válasza:
Nekem is a Milford vérnarancs a kedvencem. De minden teát nagyon szeretek. Bogyós gyümölcs teák is nagyon fincsik.
2009. dec. 21. 18:44
15/25 A kérdező kommentje:
Hát nekem igazából nincs kedvenc teám, itthonra mindig zöld teát, meg pickwick különböző izesitésűt vesznek, és kiváncsi vagyok h az emberek szerint melyik a legfinomabb :), milyet vegyek majd.
A Roobios izesitésű nagyon izlik és a Milford termékei is finomak, de teaboltban vettem Karácsonyi álom teakeveréket, hát teljesen más mint a filteres :P
2009. dec. 22. 11:16
16/25 anonim válasza:
a pickwick csipkebogyós-epres nagyon finom :)
2009. dec. 25. 11:09
17/25 anonim válasza:
szerintem a hibiszkuszos teak nagyon finomak szaritott gyumolcsel es tejjel!!:D
2009. dec. 25. 13:27
18/25 anonim válasza:
Pina Collada, Caramello, Evening tea....nagyon jok;) nalunk van egy kis teazo egy pizzeria alatt es ott 50kulonbozo egzotikus tea kozul lehet valasztani es ha nem tudsz donteni megmutatjak a teafuvet es megszagolhatod igy konnyebb donteni:) minden piros meg a fal is es parnakon kell ulni meg cipot le kell huzni s kozben indiai meg hasonlo zenek mennek halkan....nagyon baro hely:D
2009. dec. 25. 13:30
19/25 anonim válasza:
I. Moonlight!!! zöldtea gyümölcsorgiával (Müllerből)
II. Twinings Earl gray & Orange (filteres)
(zöld tea mániás vagyok)
Előzökben olvastam a karácsonyi álomkeverékről. Korábban ittam már hasonlót, kipróbálom, talán bejön a 3. helyre... :))
2009. dec. 26. 13:04
20/25 anonim válasza:
Hibiszkusznak a virágát kiszárítod és forró vízben hagyod hogy elázzon teává. a virágot szárítva és a tea elkészítése után is meg lehet enni:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!