Melyik a legfinomabb tea?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 23:04
1/25 anonim válasza:
Szerintem a Twinings Lady Grey, de rengeteg finom van!
2/25 anonim válasza:
Igen, a Ledy Grey fantasztikusan jó, de hozzáfűznék még: Lipton piramisos vaníliás-karamellás, valamint a Milford almás-fahéjas. Azt hiszem, hirtelen ennyi :)
3/25 anonim válasza:
Milford almás-fahéjas király :))) Legjobb!!
5/25 anonim válasza:
Én az Flp aloevera teát szeretem(fahéjas) .
6/25 anonim válasza:
Lipton vaníliás-karamellás
Lipton cinnamon & apple
Twinings vanilla
Kár, hogy az utóbbi kettőt még nem láttam itt Magyarországon. Pedig nagyon finomak. :)
7/25 anonim válasza:
Nekem a rooibos tea a kedvencem.
8/25 anonim válasza:
borsmenta, edeskomeny ezek izesetes nelkul is csodasak(:
meg talan a Liptonnak van az a zold teaja, ami harsafaviragos... de nekem a kamilla teatol a voros/zold/feketeig minden johet
9/25 anonim válasza:
hát igen,a kérdést úgy kellett volna kiírni, kinek melyik tea ízlik a legjobban. :))))
Nekem a kamillatea a legfinomabb, viszont a legtöbben hánynak tőle... :)
Nekem mégis az a lefinomabb!
Neked melyik????
10/25 anonim válasza:
"hát igen,a kérdést úgy kellett volna kiírni, kinek melyik tea ízlik a legjobban. :)))) " Jah,csak akkor kiirja a modi,hogy ez nem egy fórum,és máshogy tedd fel a kérdést...!Ezért kell igy nem személyhez kötötten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!