Milyen ízű a kofola?
Figyelt kérdés
már számos alkalommal láttam szlovákiában, azonban (nem tudom hogy miért), sosem vettem.2014. febr. 16. 12:14
2/5 anonim válasza:
az elején tiszta kóla íze van, kellemes
no, aztán beüt az utóíz, és futsz szappanért szájatmosni :DDD
első 1-2-5-10 alkalommal borzalmasan rossz utóíze van, tiszta gyógynővényes (mint egy töményebb jäger), de elvileg ha az ember sokat iszik belőle, megkedveli, és könnyen rászokik :D
én 3 esélyt adtam neki, nem győzött meg
3/5 anonim válasza:
Én szeretem: kicsit kóla, kicsit szénsavas-cukros Unikum... :D
A csúnya kék-fehér-piros áruházlánc próbálta itthon is árulni, de úgy tűnik nem érte meg nekik forgalmazni.
4/5 anonim válasza:
Kólába főzött medvecukor íze van. Finom, kicsit mentás-jeges, apró buborékokkal. Pezseg tőle az ínyed, de éppen kellemes.
5/5 mustafa33 válasza:
Penészes lekvár és medvecukor szódavízben ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!