Házijellegű kenyér vagy teljeskiörlésű kenyér?
Nem egészségtelen a fehér kenyér sem,nagyon sok hasznos tápanyag van benne. A teljes kiőrlésü serkenti az emésztést ,és a benne lévő szinhidrát lasabban szivodik fel- (nem leszel éhes tőle egy óra mulva) ezért ajánlják diétázóknak.
Amugy én ha választani kell egyértelmüen a fehéret választom.
Igen a fehér kenyérrel diétázni nem lehet az tény:D
Teljeskiörlésűre még nem is jött voks..:XD Hiába..,magyar ember fehér jó fajta fehér kenyeret eszik!:)
teljes kiőrlésűre szavazok.
szeretem is + cukorbetegként csak ilyet ehetek. hallottam és vércukorméréssel tapasztaltam is, hogy a fehérkenyér fellőtte a vércukrom az égbe.
és nemcsak szeretem a teljes kiőrlésűt, de otthon szoktam is sütni, és variálom mindenfélével. legutóbb sültpaprikásat csináltam, nyami.
16:11 Egyébként én is már készitettem(egézsségügyi prob. miatt) itthon teljes kiörlésű tönkölylisztből kenyeret,kenyérfűszerrel megizesitettem a tésztáját,szóval az se olyan rossz ha jól van elkészitve!
De azért már nagyon vágytam a (minőségi!) fehér kenyér után,akkor csak szimatoltam az üzletben mikor beteg voltam!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!