Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Házijellegű kenyér vagy...

Házijellegű kenyér vagy teljeskiörlésű kenyér?

Figyelt kérdés
Melyiket szereted? Én a házijellegűre voksolok:-)
2009. dec. 7. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Házi jellegű.Nem hódolok a divatnak.
2009. dec. 7. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
házi jellegű=)
2009. dec. 7. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is leginkább a hófehér, ropogós héjú házi jellegű, vagy kemencés kenyérért rajongok. Van pár másik is, ami megdobogtatja a gyomromat (paradicsomos, hagymás, sokmagos), de a teljes kiőrlésűért nem rajongok. Egyszer babapiskótával is próbálkoztam (tk) , de nekem olyan fűrészpor ízűnek tűnt. Lehet, hogy meg lehet szokni, de megszeretni nehéz lesz.
2009. dec. 7. 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Igeen..,kemencében sült kenyér!!Nincs is annál finomabb!!!:-)Sok dietetikus szerint egészségtelen a fehér kenyér és inkább a teljeskiörlésűt ajánlják..,de én akkoris inkább maradok a jó öreg fehér vekninél,csak nem leszek tőle halálos beteg:XD
2009. dec. 7. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem egészségtelen a fehér kenyér sem,nagyon sok hasznos tápanyag van benne. A teljes kiőrlésü serkenti az emésztést ,és a benne lévő szinhidrát lasabban szivodik fel- (nem leszel éhes tőle egy óra mulva) ezért ajánlják diétázóknak.

Amugy én ha választani kell egyértelmüen a fehéret választom.

2009. dec. 7. 20:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen a fehér kenyérrel diétázni nem lehet az tény:D

Teljeskiörlésűre még nem is jött voks..:XD Hiába..,magyar ember fehér jó fajta fehér kenyeret eszik!:)

2009. dec. 7. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

teljes kiőrlésűre szavazok.

szeretem is + cukorbetegként csak ilyet ehetek. hallottam és vércukorméréssel tapasztaltam is, hogy a fehérkenyér fellőtte a vércukrom az égbe.

és nemcsak szeretem a teljes kiőrlésűt, de otthon szoktam is sütni, és variálom mindenfélével. legutóbb sültpaprikásat csináltam, nyami.

2009. dec. 8. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:

16:11 Egyébként én is már készitettem(egézsségügyi prob. miatt) itthon teljes kiörlésű tönkölylisztből kenyeret,kenyérfűszerrel megizesitettem a tésztáját,szóval az se olyan rossz ha jól van elkészitve!

De azért már nagyon vágytam a (minőségi!) fehér kenyér után,akkor csak szimatoltam az üzletben mikor beteg voltam!:-)

2009. dec. 8. 20:16
 9/10 anonim válasza:
mind a 2-t szeretem
2010. febr. 6. 15:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Lényegében én is szeretem mind2-t:)
2010. febr. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!