Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ettetek már sertésorrot?

Ettetek már sertésorrot?

Figyelt kérdés

Én tegnap láttam a piacon egy hentesnél sertésorrot..,nekem ez még új:D Ki tudja ezt megenni,és egyáltalán mit készitenek belőle??Sertésorr pörköltöt?:)))

Ti ettetek már ilyet,milyen ize van? [link] :XD

2009. nov. 28. 20:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
23:21 Hát engem se vinne rá a gusztus,hogy megegyem az orrát..,de a többit amit emlitettél sztem fincsi!Egy jó velős piritósnál nincs is jobb;)Esetleg Te is vega vagy?:)
2009. nov. 29. 22:16
 22/23 anonim ***** válasza:
77%

Márpedig a jó székelykáposztába ugyanúgy beletesszük apróra vágva, mint a disznófület!

Ti is ettetek már, az biztos, csak nem tudtatok róla...

A kocsonyában is van, ha hozzáértő kezek készítik el.

Mindent jól meg kell mosni, tisztítani, akkor semmi sem undorító. Vannak, akiknek a csirke püspökfalatja a kedvenc étele, nem?

Most arról nem is beszélek, hogy a virsliben, párizsiban és a legtöbb készen vett pástétomban ugyanúgy benne van a disznóórr, mint a csülök, és egyéb bőrős részek!

Hát jóétvágyat minden undorkodónak. Ha nem lenne más, még a fakérget is megeszi az ember, a birka töke meg kimondottan ínyencfalat néhány középkeleti országban!

2010. máj. 18. 16:20
 23/23 A kérdező kommentje:

:D

Hát azért ennyire inyenc nem vagyok,hogy a bika tökét is megegyem,a káposztában meg a kocsonyában én csak szinhúst eszek meg..,a fülét meg az ilyen bőrős részeket anyukám..:) A párizsit meg szeretem és nem is gondolok bele,hogy mi van benne,mert finom és késsz!!!:D

2010. máj. 18. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!