Ettetek már kutyahúst? Milyen?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 18:00
1/13 KÁELEF válasza:
A keleti népek szeretik. Állítólag jól meg kell fűszerezni mert kesernyés.
2/13 KÁELEF válasza:
Nem feltétlenül kamu, tudok olyan emberről aki evett már kutyát, nem is egyről. Én nem próbálnám ki, azt sem tudom törvénybe ütköző e mondjuk kutyát eladni valakinek és levágni mint a haszonállatokat.
3/13 KÁELEF válasza:
A kutya ugyan olyan állat mint mondjuk egy sertés, ízlés dolga hogy ki eszi meg.
4/13 anonim válasza:
A kutyaevést nem úgy kell elképzelni, hogy válogatás nélkül bezabálják a németjuhászt, spánielt, tacskót, kuvaszt, hanem van egy ilyen kistestű fehéres szőrű kutyafajta Kelet-Ázsiában amit speciáliásan a húsáért tenyésztenek és azt eszik.
5/13 KÁELEF válasza:
Pedig megesznek azok mindenféle kutyát, még konzervet is csinálnak belőlük, volt a TV-ben. Még itt magyarországon is, farkaskutyát biztos mert tudom.
6/13 anonim válasza:
Az a gyanúm,hogy én ettem.Még a 80-as évek közepén,Észak-Kóreában voltam egy diszes társasággal kiküldetésben.Ott tálaltak fel fűszeres,finom ,omlós,aprócsontos husit,mi nyúlnak gondoltuk.Másnap a követségen dolgozó régi ismerős elmondta,hogy az kutya volt,mert ott olyan állat,mint nálunk a sertés.Hát...
7/13 anonim válasza:
Aki Mekiben vagy Bk-ben kajál, az már mindenki evett...! lol
8/13 anonim válasza:
Már az 5let is perverz, de tilos is, mert Mo.-on a kutya un. társállatnak van besorolva, tehát nem olyan mint a disznó, vagy a tyuk, aki evés célból, vagy egyáltalán állatorvosi vizsgálat nélkül megöli, egy év LETÖLTENDŐT kaphat, és fél milla pénzbüntetést.
persze általában kevesebbel meússzák sajnos.
9/13 KÁELEF válasza:
Megölni szabad, csak kínozni nem.
10/13 anonim válasza:
Csak akkoer öletheted meg ha a tied, és beteg komolyan, vagy van olyan lelkiismeretlen áo. aki ezt monddja majd, és a kiirtásnak is megvannak a maga sajátos szabályai.
De az nem megy, hogy átbattyogsz a szomszédhoz kapával, és fejbesomod a kutyát.
10 éve ez károkozás lett volna, ma már állatkínzás bűncselekménye, nem kell h. tényleg fájjon is neki.
Ez minden gerinces állatra vonatkozik, megnéztem törvényben. Cső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!