Mikor és hol hirdetik ki, hogy melyik 2013 Országtortája? És a receptet mikor hozzák nyilvánosságra?
no akkor csak türelmetlen voltam :)
Jó lenne, ha nem csak 20-a után tennék közzé a receptet... Akkor hogy sütöm meg aznapra???
Tavaly is korábban elérhető volt. Szerintem ilynekor már rég tudtuk, bár lehet tévedek.
biztosan tévedsz..azok a cukrászdák kik részesei ennek az "akciónak" megkapják előbb hogy elkészíthessék 20.-ára
pont az az üzlet benne,hogy ott vásárold meg,ne otthon készítsd el :)
Nekem is úgy rémlik, hogy mikor 20-án megyünk a családdal tűzijátékot nézni, előtte mindig cukrászdázunk egyet, és akkor ott az országtorta a díszhelyen.
Megjegyezném, hogy az idei végre ehetőnek is tűnik..
Ha recept híján nem tudom elkészíteni otthon, attól még nem fogom megvásárolni cukrászdában. :) Elég kevés cukrászdai dolgot eszem, országtortát biztosan nem vennék...
Elkészíteni otthon az élmény, még ha nem is üzlet...
Utolsó!
A tavalyi is jó volt! Az a mákos almás... Finom is, és könnyen elkészíthető. Persze ízlések és... :)
:-)
Köszi a jó hírt! Megédesítetted a napom! Kellemes tortasütést kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!