Evett már valaki Knédlit?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon finom...2013. aug. 7. 09:43
1/16 anonim válasza:
Persze! Szlovákiában. Dirrekt át szoktunk menni Esztergomi hidon, és a strandon eszünk knédlis ételeket. Én legjobban a vadast, és a székelykáposztát szeretem vele. Hozni is szoktunk a boltból fagyasztottat. De valahogy otthon enni már nem ugyanaz a filling, az igazi ott kinn.
2/16 Shai-Hulud válasza:
Igen, ettem, bár én csak kis 'k'-val...
Nagyon finom, bármilyen szaftos hús mellé köternek (bár tudom, a tótok eredetileg káposztával eszik).
Nem csak fagyasztva, hanem porként is lehet kapni, és mint igen sok étel, ez is frissen kifőzve az igazi!
3/16 anonim válasza:
Nagyon finom : Szlovákiában ettem én is elöször a Párkányi strandon :
A strandtól 100m re van 1 Billa áruház és ott lehet kapni 2 euró /db . Szoktam haza hozni ..
Vadashoz ,pörköltekhez : de pl a starndon kacsa comb meellé adták és baromi finom volt ..
4/16 anonim válasza:
Én is ettem még a csehszlovákoknál, de nekem nagyon nem jött be. Olyan volt mint ha valami szikkadt kenyeret vízbe áztattak volna, se az állaga se az íze nem jött be. De lehet, hogy csak pechem volt a szakáccsal.
5/16 mustafa33 válasza:
Ja, mert azt nem vízben, hanem gőzön kell főzni. Úgy mint a páránfőtt gombócot (gőzgombóc). Meg persze melegíteni is.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen megéri itthon is elkésziteni.
2013. aug. 8. 12:59
7/16 anonim válasza:
Persze, nagymamám rendszeresen csinál családi összejövetelekre.
Nem rossz, de nem vagyok érte oda. Akkor már inkább gőzgombóc, csak a legjobbakért meg kell mászni a Tátrát. :D
8/16 anonim válasza:
igen, mert felvidéken nőttem fel, és szüleim még most is ott laknak, sokat járok haza. vadashoz szoktuk enni.
10/16 anonim válasza:
Igen. Minden héten legalább egyszer eszünk. Pecsenyéhez nagyon jó vagy vadashoz. Szlovákiában nagy divat a knédli és itt majdnem mindenkinek olyan alap dolog mint másoknál a leves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!