Tipikus magyar süti, amit könnyű kis adagokba porciózni?
Figyelt kérdés
Külföldi suliba járok, és nemzetközi kajanap lesz. Megkértek, hogy süssek vmi tipikus magyar sütit, lehetőleg ami nem maszatol, ragad, és kis adagokban lehet kirakni, hogy minél többen megkóstolhassák. Ötleteket légyszi... a recept nem fontos, csak a sütinevek. (nincs lehetőségem melegen tálalni...)2009. okt. 16. 19:17
11/18 A kérdező kommentje:
Pitét itt is esznek, a somlóit pedig nehéz enni. Nem hiszem, hogy lenének evőeszközök, ezért valami "száraz" dologra gondoltam. A zserbó nekem is eszembe jutott, eddig az a nyerő =] Fánkban is gondolkoztam, de az hidegen nem olyan finom. A rétes is jó ötlet ^^ Köszi
2009. okt. 16. 19:46
13/18 anonim válasza:
Jajj,pedig nekem rögtön a madártej ugrott be,mert az könnyű porciózni :-) Mindenkinek egy kis tányérkába és kész.
De evőeszköz híján akkor maradjon a zserbóóóóó (bár én azt nem szeretem) :-DDD
Jó kajálást! :-D
14/18 A kérdező kommentje:
igen, ilyen tálcára kipakolós, vegyen aki akar-dolog lesz, nem szenvedünk tányérkákkal, van 400 gyerek a suliban =]
2009. okt. 17. 21:04
18/18 anonim válasza:
kúkusz kocka?észkombájn...
kókuszfát láttál már magyarországon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!