Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Látta valaki a Vacsoracsatában...

Látta valaki a Vacsoracsatában, Luanda hogy készítette a sült banánt?

Figyelt kérdés
Leirnád nekem, pontról pontra? :)
2009. okt. 2. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb.2 cm-es darabokra vágta,beledobta forró olajba.Mindkét oldalát hirtelen megsütötte,majd egy papírtörlőre rakva tenyerével kilapította a darabokat és még egyszer visszadobta sülni a kilapított banán szeleteket:)Aztán asszem megsózta:)
2009. okt. 2. 09:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. okt. 2. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
de egyébként az RTL klub oldalán fent vannak az adások, vissza tudod nézni.
2009. okt. 2. 10:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Probáltam, de nem tudom azt az Adobet letölteni ami kell hozzá, valami hiba van az oldalon!
2009. okt. 2. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Én láttam és az rtl klub honalján utánna kerestem mert irtad hogy enekd nem sikerül. Ime a recept:

Zöld banán sütve avokádókrémmel bagettel

Hozzávalók:

2 puha avokádó

1 kis fej lilahagyma

2 gerezd fokhagyma

1 chilipaprika

1 zöldcitrom

1 deci tejszín

frissen őrölt bors

Elkészítés:

Az avokadót kettévágom, kiszedem a magját. Beteszem egy tálba, villával kicsit összetöröm és meglocsolom a lime levével. A hagymát felaprítom, a fokhagymát pépesre reszelem. Ráöntöm a tejszínt, és botmixerrel pépesre keverem.

Amikor kész, megsózom és borsozom.

2009. okt. 2. 14:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) aranyos vagy, ezt megtudtam nézni csak a videót nem! Ezért kérdeztem csak a banánt hogy, hogy csinálta, mert arról nem irnak semmit! Zöldbanánból csinálta?
2009. okt. 2. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zöldbanánból csinálta!
2009. okt. 14. 15:56
 8/8 Fanni8826 válasza:
A chilipaprikával mit kell csinálni?
2014. okt. 16. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!