Lehet még valahol Bambit beszerezni nagyobb tételben? Gyártják még egyáltalán? Ha igen, hol?
Azt mondják, hogy valamelyik budapesti fürdőben lehetett vagy lehet kapni Bambit!
De nagy tételben biztos nem lehet kapni. Gyártásáról is hallottam már, meg mintha valami olyasmit is hallottam volna, hogy külföldön lehet kapni.
De persze ez már nem az igazi régi Bambi, szóval...
Nem, nem lehet kapni! De Te viszont tudsz "gyártani" a Bambit is, no meg a későbbi "sztár" - az Utasüdítőt is!
Hozzávalók - mindkettőnél megegyezik, csak egyben van a különbözőség: ami megegyezik: 1 liter vízben 1 kg kristálycukrot felfőzöl. Amikor forr, beledobsz egy kisebb doboz (ugyan mostanában nagyobban kapható, no annak a FELÉT) tablettás citrompótlót (sárga dobozban árulják), teljesen elkavarod. Amikor lekapcsolod, félre is húzod, hogy hűljön - no akkor vagy NARANCS-, vagy CITROM AROMÁT öntesz belé. Ezt is készen lehet vásárolni, bármelyik közértben. No, most akkor előre el kell határoznod, hogy BAMBIT akarsz-e? Avagy UTASÜDÍTŐT? - Ha Bambit, akkor a NARANCS aromát, ha az Utasüdítőt, akkor pedig a CITROM aromát kell a sziruphoz öntened. Jól elkevered, lehülés után hűtő. Pohárba beleöntesz, ízlésed szerint és buborkékos vízzel felengeded. Máris jóízűen ihatod a saját készítésű Babid, vagy Utasüdítőd. Tudom, sokan elhúzzák a szájukat, hogy citrompótló + aroma. De még mindig egészségesebb, mint a többi aromával kezelt szörp. Ami nem valódi gyümölcsből készült! Jómagam mindig gyártom, tavasztól - őszig. Általában mindkettő van, de az 1 liter víz + 1 kg kristálycukor + citrompótló (kisebbik doboz) vagy a nagyobbik fele + az aroma (választás szerint) - ez egy adag. Ha felezed, MINDEN hozzávalót felezned kell, különben pocsék lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!