Hol lehetne beszerezni 1 liternél nagyobb söröskorsókat?
Figyelt kérdés
Álítólag Németországban és Ausztriában elöfordul az 1,5 - 2 literes korsó is a kocsmákban. Ilyen méret de nagyobb is érdekelne.Gyüjteménybe kellene. :) Elsősorban üveg de porcelán is. Előre is kösz!2010. dec. 5. 22:07
2/8 anonim válasza:
Korsóban még nem találkoztam 1 literesnél nagyobbakkal, max kiállítási darabokkal. Ellenben van a csizma, amit bizonyos helyeken meg lehet találni, rendelhetsz a neten is, pl itt:
3/8 A kérdező kommentje:
Na ez az oldal egész jó! Akkor ezért nem találtam korsót mert azokat az adagokat ők már csizmából isszák? :D Ha esetleg mégis tudnátok korsót még érdekelne.
2010. dec. 5. 23:08
5/8 A kérdező kommentje:
A vaterán korábban nem találtam. De a többi jó! Kössz!
2010. dec. 8. 09:26
6/8 anonim válasza:
Igyál sört a kádból, az elég nagy.
7/8 A kérdező kommentje:
Te meg barátom gyakorold az értő olvasást! Á általánosban állítólag még oktatják. :)
2010. dec. 12. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!