A magyar konyha seholsincs a francia konyha mellet?!
HAHAHA, a világhíres magyar konyha, amiről a ~500 külföldi ismerősöm egyike se hallott mielőtt Magyarországra jött / megismert engem vagy egy másik magyart.
A magyar konyha annyira világhíres, mint ahogy Verne Gyula magyar.
És ki mondott ilyet, hogy világhíres?
Szövegértés már senkinek nem megy?
Egyébként a hírességnek semmi köze a minőséghez.
Sajnos nem egészen értem a kérdést!
Mi ellen, és mi mellett kellenek az érvek? Lehet érveket és ellenérveket írni arra, hogy a magyar konyha jó-e vagy rossz, és ugyanezt le tudod írni a francia konyhával kapcsolatben is.
Tulajdonképpen összehasonlítást kérnek, hogy például a franciák főleg olívaolajjal főznek, ami egészsgesebb, míg a magyar konyha a nehéz disznózsírt használja? Viszont a franciák sokszor vajat használnak a halak-húsok sütéséhez, ami ártalmas az egészségre? Vagy a zöldságfelhesználás különbsége érdekel? Estleg az anyagok soksága, a fűszerek gyakorisága? A saláták változatossága?
Sok mindent lehetne erről írni, ha jobban elmagyaráznád a kérdésedet!
és akár arról is lehet vitát nyitni, hogy a teleitett zsírok valóban ártalmasabbak-e mint a növényi zsiradékok.
És nem mindegy az se, hogy mennyi nyerset, salátát, friss zöltséget haználnak, mennyi hőkezelést alkalmaznak.
Mindkettőben vannak jó és rossz kaják.
A franciák átestek a ló túloldalára, és rengeteg szart kezdtek el kitalálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!