Hogyan keszul a belga gofri?
125 g vaj
75 g cukor
1 csomag vaníliás cukor
½ csipet só
3 tojás (s), elválasztott
250 g liszt
¼ teáskanál sütőpor
250 ml tej
125 ml ásványvíz
előkészítés
A tojásfehérjét, amíg merev. Vaj, cukor, vaníliás cukrot és a sót, amíg krémes. Tojássárgája és habverővel addig, amíg a cukor el nem olvad. Liszt és a sütőport, a hét és hozzá felváltva a tejjel, és keverjük meg. Ezután keverjük a ásványvízzel. Végül szorosára a felvert tojásfehérjét. Süt a gofri vas.
Tipp: sült gofrit porcukorral, néhány friss málna és egy kis juharszirup hozzá.
Munkaidő: 15 perc
A google igy forditotta ..
Az elkészités:
A tojásfehérjét keményre felverni.
A vajat, cukrot, vaniliáscukrot és sót habosra keverni. A tojássárgájákat hozzáadni és újra habosra verni. A lisztet a sütöporral elkeverni és felváltva a tejjel kanalankent beledolgozni, az ásványvizet belekeverni és végül a felvert tojáshabot óvatosan belekeverni.
A goffrisütöben kisütni.
Koszonom a valaszokat! A nemet nem gond.
A proba kovetkezik..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!