Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tudtok nekem olyan sütit...

Tudtok nekem olyan sütit mondani ami eredeti japán?

Figyelt kérdés
A kasutera-t már ismerem,annak csak a receptje és az elkészítése kéne..

2013. febr. 15. 18:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
találtam már,de szinte mind különböző volt és kíváncsi voltam h ti mit mondtok!!az első válaszoló mellett vagyok!!te pedig második válaszolő,lehet h részben igazad van,de mit kell neked itt bunkózni?!
2013. febr. 16. 19:45
 12/17 anonim válasza:

Jó van akkor okostojás. Minek vagy itt beszólogatni másoknak??? Nem kell rögtön letámadni.

Kedves első! Adok egy tippet. Ha legközelebb kiírsz kérdést, akkor írd hozzá azt is, hogy a google-ba te nem nagyon találtad, mert sajnos ezen az oldalon nagyon sok lekezelő ember van!

2013. febr. 16. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Google-be nem nagyon találta? Hát mondom, hogy első találat. Tiszta vicc, hogy még el is hiszed amit ír a kérdező. Egyszerűen be se írta a google-be.

Az a baj az ilyen kérdésekkel, hogy a többi hasznosabb kérdés így háttérbe szorul, mert a listában csak a helyet foglalja.

2013. febr. 17. 13:56
 14/17 anonim válasza:
Az a jó, nagy arcú nőszemély.
2013. febr. 17. 19:25
 15/17 anonim válasza:

Fiyelj MO!

Akkor legközelebb A HASZNOS, FONTOS kérdésekre válaszoljál! Vili????????????

2013. febr. 17. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Én eredeti japán sütit, édességet ezeket ismerem.

Mochi, Kasutera, Uirou, Wagashi, Dorayaki, Ogura jégkrém, Zöld tea jégkrém, Fekete szezám jégkrém, Rizsparfé.

2013. febr. 17. 23:25
 17/17 A kérdező kommentje:
utolsó: köszönöm :)
2013. febr. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!