Tudtok nekem olyan sütit mondani ami eredeti japán?
Figyelt kérdés
A kasutera-t már ismerem,annak csak a receptje és az elkészítése kéne..2013. febr. 15. 18:03
1/17 anonim válasza:
2/17 anonim válasza:
Most komolyan?
Csak annyit kell volna beírni Google-ba, hogy Kasutera.
Azért legyetek már önállóbbak.
3/17 anonim válasza:
BOCS, KEDVES UTOLSÓ, DE ÉN BEÍRTAM AZÉRT TALÁLTAM MEG! HOPPÁ!!!!!!! ELSŐ VOLTAM!
4/17 anonim válasza:
Mit kiabálsz? Nem tűnt fel, hogy a kérdezőnek írtam?
5/17 anonim válasza:
Nem kiabáltam!
Akkor minek írtad többesszámba??
6/17 anonim válasza:
Mert sok ilyen kérdés van azért.
A nagybetűs írás meg kiabálást jelent.
7/17 A kérdező kommentje:
elsőnek köszi :)) a msodiknak pedig: képzeld csak beírtam és az összes közül talán egy volt az amit kerestem,és az is elég zavarosan és hülyén volt magyarázva..ezért reménykedtem benne h ti hátha tudtok vmi jobb oldalt!!
2013. febr. 16. 11:15
8/17 anonim válasza:
Érdekes, mert amit az első válaszoló linkelt, pont az az első találat a google-ben.
9/17 anonim válasza:
Kérdezőnek! Nagyon szívesen!
Második válaszolónak! Nagyon okosnak képzeled magad, ez az oldal azért van, ha kérdésed van tedd fel. Minek vagy itt akkor ha csak támadni tudod az embereket? És mi van akkor ha ő nem találta, nem lehet mindenki internetbúvár. Te is biztos mindent rögtön megtalálsz.
10/17 anonim válasza:
Tipikus nő vagy. Nem hogy elismernéd, hogy felesleges volt a kérdés ahelyett próbálod bizonygatni az igazad.
Mi az, hogy nem találta? Hát "kasutera" csak ennyi kell a google-be és első találat. Felesleges magyarázgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!