Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ha hetente 3x eszek McDonald-b...

Ha hetente 3x eszek McDonald-ban akkor lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 16:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elegge durva minosegbiztositasi rendszeruk van, es elegge komolyan veszik, hogy a lehetosegekhez kepest minnel egessegesebb lesgyen naluk a kaja, szoval, ha telik ra, nyugottan.
2009. szept. 2. 17:46
 12/29 A kérdező kommentje:
heti 3x sportolok is, de viszont nem igazán figyelek arra hogy mit eszek csak így minden ami finom
2009. szept. 2. 18:11
 13/29 anonim válasza:
100%
nem egeszseges! The sportolhatsz stb.. de akkor sem egszseges!
2009. szept. 4. 22:23
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Cseppet sem egészséges napi szinten a mekibe enni! Ezt minenkinek tudnia kellene! Gondoljunk csak a hambikban lévő "húsokra"...
2009. szept. 5. 14:29
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg ezt: super size me ! Majd megtudod belőle!
2009. szept. 7. 17:43
 16/29 anonim válasza:
100%

Nekem dolgozott ott ismerősöm és azt mondta ha össze kéne tenni a sajtburgert 30 ft-ba kerülne:(

arról nem beszélve hogy a húsában műanyag adalékok vannak és nem is kevés!

én már megfigyeltem magamon hogy nem tudom megemészteni egyszerűen megeszek egy burgert és fáj a gyomrom utána:(

2009. szept. 8. 06:52
 17/29 anonim válasza:
81%

dehogyis nem lesz semmi bajod:-j

csak kicsit nagyon nagy lesz a pocid ;)

inkabb ne egyel onnnan te en nem tom miota nem ettem onnan

tobb mind egy eve

nagyon egezsegtelen:(

de annyira finoom:D:D

2009. szept. 8. 07:48
 18/29 anonim válasza:
100%

Talán ha nem a hambit választod, hanem csirkéset, vagy halasat, főleg ha a salátát, akkor túléled. Heti egyszer bőven elég az a burger! Szerintem mindent lehet enni amit szeretsz, de a kalóriákra oda kell figyelni. Egy óriás pizza pl. több mint 2000 Kcl, így jobb ha az ember mást már nem is eszik aznap. A mekiben legalább mindenről megtudod mennyi kalória van benne, van táblázatuk általában az üzletekben. A kólát ne feledd hozzáadni!

Mindenjót!

2009. szept. 8. 12:18
 19/29 anonim válasza:
100%

Azt hiszem, volt egy olyan férfi, aki - mintegy kísérletképp - megpróbált csak gyorséttermi kaján élni. Ment is neki, asszem, egy hónapig, de utána olyan állapotba került, hogy kórházba kellett szállítani...

A mekis kaja valóban finom, az akcióikkal még nem is mindig olyan drága (na jó, valljuk be, azért a pénztárcának sem kedvez), de egyszerűen nem tartalmazza azokat a szükséges anyagokat, amire a szervezetnek szüksége van. Jóllakottságérzetet ad, de valójában olyan, mintha műanyagot rágcsálnál...

Szerintem hetente mondjuk egyszer még elmegy. Na de háromszor? Ne tedd tönkre magad, inkább ülj be valamilyen olcsóbb kis étterembe vagy sütizőbe, ha suli után enni akarsz valamit a barátaiddal - olcsóbb, finom, és ha jó helyre mész, fix, hogy egészségesebb is.

2009. szept. 8. 15:50
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Az állandó hamburgerezés helyett egyél gyakrabban zöldeséget és főzeléket!
2009. szept. 8. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!