Ha hetente 3x eszek McDonald-ban akkor lehet valami bajom?
Szerintem abszolút nem kamu az a film! Természetesen magyar viszonylathoz eltúlzott de akkor is megállja a helyét! Szerintem egyik dietetikus, vagy egészségügyi szakember sem fogja javasolni a mekis kaját! Tudom hogy fini, én pár napja egy mekis reklámtól majdnem megzavarodtam, olyan hambiéhség jött rám, de ahelyett hogy oda mentem volna inkább kerestem egy jó receptet, és otthon megcsináltam! 22hetes kismama:-)
És így kicsit egészségesebbé tettem mert olivával sütöttem és tudom mit tettem bele!
Nem éppen a legegészségesebb, de nem csak azért mert meki, hanem mert magas a kaják szénhidrát és zsírtartalma, ami nem tesz jót a szervezetnek. De ilyen kaját otthon is lehet csinálni, ha nem figyel oda az ember.
Inkább úgy mondanám, hogy rajtad is áll, ha mozogsz rendsezresen és azért odafigyelsz arra, hogy ha már odamész, akkor is inkább salátát egyél és vizet igyál, akkor kordában tarthatod
Egy ismi, mondjuk ő iszonyat vékony, non stop szemetet zabál. Soha nem főz otthon és még csak nem is mozog, mégsincs semmi baja... pedig évek óta így él. Én próbálnék meg így enni! Már a triplám lennék. :-/ Az élet legnagyobb szemétsége. Azt nem tom, amúgy, hogy ő hol lesz mondjuk 20 év múlva ezzel az étkezési szokással, meg én hol leszek az egészséges életvitelemmel, de pár éves átlag, ha jó alkatod van, nem lehet gáz.
Azért próbálj meg inkább magad készíteni ebédet magadnak. Nem tart sokáig, finomakat lehet összedobni (nem felétlenűl csak szendvicset) és nem mellesleg olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!