Hol lehet kapni Dr Pepper italt Budapesten? Eredeti amerikait?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 23:35
1/9 anonim válasza:
én már kisebb élelmiszerüzletekben is találkoztam vele, de a Pólus centerben is vettem már:)
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Tescoban is szoktam látni. Nézz körül az üdítőknél a hűtőpultokban.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Ez minden héten kérdés lesz?Amúgy meg az az ital egy moslék.
6/9 anonim válasza:
TESCO-ban a fél literes 230 körül mozog.És imádom :3
7/9 anonim válasza:
Eredeti Amerikait sehol. Csak azt a Dr. Peppernek csúfolt magyar moslékot. Ezt is bizonyítja, hogy a teszkó szintű üzletekben is lehet kapni.
8/9 anonim válasza:
7-es, már csak a sznobok társaságában divat fikázni a Tescot.
Csak halkan megjegyzem, hogy nem biztos, hogy véletlenül más ízű, mint az amerikai. Például a Coca Cola nyíltan vállalja, hogy régiónként módosítanak az összetevők arányán, mert mindenhol mások az elvárások. De ettől még ugyanúgy Coca Cola, csak helyi igényekre formázva.
9/9 anonim válasza:
A Tescoban Cseh Dr Peppert lehet venni.
Amerikait úgy tudsz, hogy valami ismerős kimegy amerikába és hoz neked onnan. Angliában is lehet kapni.
Budapesten is sok étteremben, boltban lehet kapni.
Én Győrben veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!