Hogy szoktátok inni a kávét? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tejjel, tejszínhabbal, cukorral, fahéjjal vagy esetleg natúr?
És milyet szoktatok inni? 3 in 1 vagy filteres? Esetleg Espresso?
És napi hány adagot?
2012. dec. 9. 20:08
11/22 anonim válasza:
Ha iszok is (évente 1 :D ) akkor is kávés tejet szoktam inni. :D
12/22 anonim válasza:
Senseonk van, ahhoz tobbfele kaveparna, valtogatva fozom, mikor milyen kedvem van. Legtobbszor egy duplat fozok, altalaban eros porkolesubol, egy evokanalnyi nutellaval es tejjel. Napinditonak tokeletes.
13/22 SzilKa válasza:
Minden reggel neszkávét iszom (Gold-ot), a bögrében egyharmadnyi a kávé és kétharmadnyi rizstejjel öntöm fel. Sem cukrot, sem édesítőt nem teszek bele.
Amelyik napon dolgozom, napközben még iszom egy nagy szójatejes lattét a mccaféban.
14/22 anonim válasza:
Sok tejjel, fahéjjal, cukor nélkül. Néha teszek bele egy kis instant kakaóport.
15/22 A kérdező kommentje:
Köszi, mentek a ZÖLD kezek!
2012. dec. 10. 06:14
16/22 anonim válasza:
Évente talán egy két alkalommal, de akkor kávés-cukros tejet:-) Csak olyankor iszom meg, ha tiramisut csinálok és megmarad egy kis kávé. Nem öntöm ki, mert már rum is van benne, azért meg kár lenne.
17/22 anonim válasza:
7. vagyok, a mézet elfelejtettem odaírni! Nyáron voltunk Badacsonytördemicen, ott mézzel kínálták a cappuccinót, néha az kell itthon is! Nagyon finom mézzel!! :)
28/n
18/22 anonim válasza:
Minek kérdezed meg ezt minden hónapban? Előző kérdések eredményével mi a problémád? Amúgy reggel-este 1-1 cappuccino.
19/22 anonim válasza:
Reggel és délben egy-egy fél kávé rizstejjel, kevés cukorral.
20/22 anonim válasza:
Instant Nescafé (a zöld) 3 cukor, completta és napi 3-4 bögrével :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!