Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Olyan húsételt, ételeket...

Olyan húsételt, ételeket ennék kínai étteremben ami hasonlít a megszokott magyar, európai ízekhez, miket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
olyan étel kell ami finom,jóízű

2012. okt. 30. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
KINAI étteremben NINCS MAGYAROS étel.
2012. okt. 30. 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Miért akarsz kínai étteremben Magyar ízt? Magyar étterem nincs elég?

Egyszer a keleti közelében betértem egy "kínai" étterembe. Üzletvezető: szőke, agyonfestett magyar nő.

Szecsuáni marha: Magyar marha pörkölt. Reklamációra válasz: A Magyarok úgyis a Magyar ízeket szeretik.

Össze kevered a szezont a fazonnal.

2012. okt. 30. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:

:D

logika...

2012. okt. 30. 15:22
 4/14 A kérdező kommentje:

nem magyaros kaját akarok.

nem az a lényeg,hanem csak el akarom kerülni a nagyon fura nagyon szar,kajákat.

ennyi

2012. okt. 30. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:
tojásos rizs
2012. okt. 30. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Minek mész akkor kínai étterembe?

Múltkor egy ismerősömmel étterembe mentünk, tele volt az étlap különleges, finom ételekkel, ő meg képes volt egy sajtos sonkás tésztát rendelni. Ettől a falra mászok... Miért nem használod ki te is az alkalmat, és rendelsz egy olyan ételt, amit amúgy nem ehetnél minden nap? Nem ez a jó az éttermekben?

Amúgy ami általában ott népszerű az a mézes szezámmagos csirke, ami ilyen palacsintatészta-szerű bundában van kisütve. Az nagyon finom.

2012. okt. 30. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok. bocs nem vettem észre, hogy húsétel. akkor Sertéshús vegyes zöldséggel, Currys sertéshús vegyes zöldséggel, Marhahús vegyes zöldséggel, Currys marhahús vegyes zöldséggel, Marhahús vöröshagymával,

Marhahús brokkolival,

Sült marhahús pásztor módon vaslapon, Hirtelen sült borjuhússzeletek póréhagymával , Fekete borsos borjúhús vöröshagymával, Csirkehús vegyes zöldséggel, Currys csirkehús vegyes zöldséggel,

Csirkehús babcsírával, Csirkehús csípős paprikával,

Illatos-omlós csirkehús csipős káposztasalátával, Csipős-borsos csirkehús,

Szárazon sült csirkecombfilé csípőse, Fokhagymás csirkehús zöldséggel, Kacsahús vegyes zöldséggel, Pecsenye kacsamáj vöröshagymával.

2012. okt. 30. 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Illetve előző előtti.
2012. okt. 30. 15:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni európai kifőzdékben eléggé európai ízvilágnak megfelelően főznek, de Kínában még a megszokott szecsuáni szósz is más lenne.
2012. okt. 30. 16:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Én a csípős szecsuáni csirkét enném. Nekem a szezámmagos-palacsintatésztás pl. annyira nem ízlett, mert nekem túl édeskés volt.
2012. okt. 30. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!