Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik a kedvenc pesti kínai...

Melyik a kedvenc pesti kínai kajáldátok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kilenc Sárkány.
2012. okt. 17. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Béke téren a Lidl mellett.
2012. okt. 17. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami a keleti mögött van a sarkon :)
2012. okt. 18. 12:16
 4/9 saveme válasza:
100%

Az Kelenföldi buszvégállomáson volt egy penge kínai 2 éve (most?).

Ott jó volt a kaja, nagy az adag, és egyszer olyan jó fejek voltak a kínaiaktól tökidegen valódi kedvességen túl, hogy egyszer mikor nem volt nálam zseton véletlenül, mosolyogva belementek abba másnap vittem nekik vissza az árát. Pedig előtte 1x voltam ott.

2012. okt. 19. 00:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
tao a kálvinon
2012. okt. 19. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint a hármas, keleti mögött, mellett.:))))
2012. okt. 25. 21:20
 7/9 anonim válasza:
100%
maragraét
2012. okt. 29. 15:10
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Én imádom a kínait, nagyon sok helyen ettem már.

Ahol NE egyél (szar a kaja, olyan kosz van, hogy odaragadsz az asztalhoz...:( ) a Délibe, a Népszínház utcában

A plázákban általában csak szimplán nem finom.

A legeslegjobb szerintem a Stadionoknál van, ahogy sétálsz a Burger King felé, a sarkon van egy patika, a DDA mellett.Szerintem ott a legfinomabb és nem mellesleg árban is tok jók, kedvesen szolgálnak ki és igényes hely.

Kelenföld városközpontnál, és Pesterzsébeten is van egy-egy klassz hely.Ha jársz ezekfelé, érdemes beülni.

2012. nov. 25. 14:55
 9/9 anonim válasza:

A kistarcsai Auchan Liget-ben nagyon jó.

A Fogarasi úton, a Tesco-val szemben is kitűnő.

Nem kínai, hanem thai, de szerintem érdemes kipróbálni a Westendben a Thai ételbárt. Karakteresebb íz, a fokhagymát bátrabban használják.

2015. febr. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!