Melyik a kedvenc pesti kínai kajáldátok?
Az Kelenföldi buszvégállomáson volt egy penge kínai 2 éve (most?).
Ott jó volt a kaja, nagy az adag, és egyszer olyan jó fejek voltak a kínaiaktól tökidegen valódi kedvességen túl, hogy egyszer mikor nem volt nálam zseton véletlenül, mosolyogva belementek abba másnap vittem nekik vissza az árát. Pedig előtte 1x voltam ott.
Szia!
Én imádom a kínait, nagyon sok helyen ettem már.
Ahol NE egyél (szar a kaja, olyan kosz van, hogy odaragadsz az asztalhoz...:( ) a Délibe, a Népszínház utcában
A plázákban általában csak szimplán nem finom.
A legeslegjobb szerintem a Stadionoknál van, ahogy sétálsz a Burger King felé, a sarkon van egy patika, a DDA mellett.Szerintem ott a legfinomabb és nem mellesleg árban is tok jók, kedvesen szolgálnak ki és igényes hely.
Kelenföld városközpontnál, és Pesterzsébeten is van egy-egy klassz hely.Ha jársz ezekfelé, érdemes beülni.
A kistarcsai Auchan Liget-ben nagyon jó.
A Fogarasi úton, a Tesco-val szemben is kitűnő.
Nem kínai, hanem thai, de szerintem érdemes kipróbálni a Westendben a Thai ételbárt. Karakteresebb íz, a fokhagymát bátrabban használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!