Hogy kell hamburgert készíteni?
A legegyszerűbb így:
Veszel egy zacskó félkész hamburgerhúst, és hamburgerzsemlét, a coraban lehet kapni azt az igazi finom édeskés, fényes tetejű zsömlét 4 db-os csomagban, én azt szeretem a legjobban (ezek az 'amerikai' hamburgerzsömlék nagyon sz@rok, szétesnek, és nincs bennük semmi anyag, tehát nem is laktatóak).
Kisütöd a husit, beleteszed a zsemlébe és teszel bele zöldségeket, hagymát, paradicsomot, savanyúkáposztát, uborkát (bármit amit szeretsz), tehetsz még bele reszeltsajtot is, végén ketcup, mustár.
Hmm meg is éheztem.
Szerintem is ez a módszer a legjobb! Amugy nem muszály reszelt sajtnak lennie.
jaajjj én is éhes vagyoooook :)
szia
hú én csirkemelles hamburgert szoktam készíteni: csirkemellet csirkefűszerkeverékes olajban vagy szójaszószban pácolom, olajban megsütöm jó ropogósra.
hamburgerzsömlébe rakom a húst, rá egy szelet lapkasajt (a csomagolásán egy hamburger van, maga a csomag sötétkék, ez a legfinomabb hambiba sztem) a sajtra jön egy paradicsom, erre pedig majonéz.
MMMM. Kedvenc, a nyomába se ér a sok gagyi gyorséttermi hamburger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!