Hol lehet Budapesten norit (algalapot) venni sushi készítéshez?
Köszönöm!
(Metro esetleg?)
Ázsia Bt.
Fővám tér (Vámház körút) - a Vásárcsarnok mellett (ha szembe állsz a Csarnok főbejáratával, akkor tőle balra lesz egy kis utca, és annak a sarkán)
× itt nem csak algalapot találsz, hanem az összes kiegészítőt, alapanyagot megvásárolhatod. bőséges a választék, nem csak japán, hanem más konyhák alapanyagaiból is. konzervek, szárítmányok, edények, evőeszközök, fűszerek. igazából itt minden van. ami nincs, az máshol sem lesz. a fűszeres polcuk konkrétan roskadozik a tengernyi fűszertől, szóval ha halat akarsz sütni valami különlegesebb keverékkel, mondjuk "portugálmatrózmódra". ha vegetariánus/vegán vagy, akkor is jó választás az Ázsia Bt.
a múlt héten vettem észre, hogy Auchanban is kapható!
legalábbis a Savoya Park Auchan-ban 660 Ft-ért van egyféle, 10db-os nori.
ugyanitt 500 Ft a sushi rizs (Riso Vignola, 1kg), találsz továbbá szójaszószt, egyéb szószokat, hozzávalókat (bébikukorica, bébirépa stb.)
wasabit nem láttam, lehet, csak elkerülte a figyelmemet. nem tudom, van-e, mivel azt nem akartam venni. :D
ha friss halat szeretnél:
Budaörs Fishmonger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!