Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen pizzát esztek a legszív...

Bélus66 kérdése:

Milyen pizzát esztek a legszívesebben?

Figyelt kérdés
Illetve szeretném ha írnátok egy pár pizza tippet névvel együtt! Köszönöm

2012. aug. 27. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A saját készítésű görögös.paradicsomos alap, csirkemellsonka kockázva, hagyma, paradicsom, kígyóuborka, sajt, és az egész megszórva görög sültek fűszerkeverékkel.Amikor megsült, fokhagymás tejföllel imitt-amott megcsurgatni.
2012. aug. 27. 20:44
 12/18 anonim válasza:
100%
bolognai kukorica hagyma :)
2012. aug. 27. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Amilyet épp összerakok abból, ami a hűtőben van: pizzalap, rá ketchup, sajt(füstölt, camembert, pizzafeltét), olívabogyó, borsó, kukorica, cukkini, gomba tök jó rá, szójaszósz és tofu is :D
2012. aug. 27. 22:55
 14/18 anonim válasza:
hústorony!
2012. szept. 14. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Margaritát és hawaiit. Nem túl eredeti, de ezekért oda-vissza vagyok:)
2012. szept. 16. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:

sonka-gomba-(kukorica)

tejfölös alap-kolbász-lilahagyma-szalonna-(kukorica)

tejfölös alap-sonka-bacon-juhtúró-lilahagyma-sajt

2012. okt. 1. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyszer ettem garnéla-spenót-fokhagyma-mozzarella pizzát, na az örök kedvenc marad :) (azóta sajnos bezárt a hely) Én minden pizzázót a bolognais alapján tesztelek, ha az ízlett akkor jöhet a többi :)

Legszívesebben viszont anya házi olasz recept alapján készült pizzáját szeretem bármilyen feltéttel :)

2013. jún. 26. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Szalamis sajtos.
2022. ápr. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!