Mi a véleményetek az idei ország tortájáról?
Figyelt kérdés
ország, tortája, almás, máktorta2012. aug. 17. 07:40
1/26 A kérdező kommentje:
Na, a kulcsszavakat benéztem.
2012. aug. 17. 07:41
2/26 anonim válasza:
Most akkor almás máktorta az ország tortája? Nem is tudtam. Remélem ez már finomabb, mint a tavalyi meg az azelőtti, mert azokra rá sem tudtam nézni!
4/26 anonim válasza:
Még nem kóstoltam, de remélem finom :)
5/26 anonim válasza:
megkóstolnám...aztán tudnék csak nyilatkozni róla :D
6/26 anonim válasza:
Én hétvégén már fogok enni, szerintem finom lesz! :)
7/26 anonim válasza:
Én nem szeretem ezt a kombinációt... mármint a mákot és az almát együtt... a tavalyi sem ízlett egyébként! :( Jobban szeretném,ha már valami krémesebb,mogyorós vagy mandulás dolog lenne az ország tortája! :D
8/26 anonim válasza:
Nagyon szép és gusztusos, de én biztosasn nem fogok enni belőle, mert nem szeretem sem a mák alapú tortalapokat, sem az almát töltelékként.
9/26 anonim válasza:
a mákért nem vagyok oda. igaz, sose ettem még az ország tortájából.
10/26 anonim válasza:
A mákot kihagyhatták volna :D
Egyikből sem ettem még, de szerintem nem is fogok :D A mákot meg alapjáraton nem szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!