Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szerinted a Zero vagy a Light...

Szerinted a Zero vagy a Light Cola a finomabb?

Figyelt kérdés

2012. júl. 28. 12:47
1 2
 11/18 anonim válasza:
A Zero. De, ez érdekes kérdés, mert nem is tudom igazán mi a kettő közti különbség. Édesítős és cukormentes. De a Zero is édes. Tudom, hogy nem egészséges, de néha jól esik. Nem rosszabb a ciginél és alkoholnál.
2012. aug. 2. 14:18
 12/18 anonim válasza:
Egyik se!!! Sima Cola, vagy Cherry Cola. Bár a Cherry-set én még nem próbáltam, de már sokan dicsérték. Amúgy a Zero és a Light Coca Cola cukorbetegeknek van.
2012. aug. 2. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
szar az összes. iszok inkább vizet vagy ásványvizet, mint azt a cukros amcsi löttyöt.
2012. aug. 3. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
A zero a light az azért jó, mert még egy kis idegméreg is van benne, ugye amivel helyettesítik a cukrot, van drágább megoldás is amivel lehetne helyettesíteni és édes és nem cukor, de az drága.. Egészségedre! :) Majd 20-30 év múlva meg kéz zsibbadás stb.
2012. aug. 4. 09:02
 15/18 anonim válasza:
52%
Mindkettő ócska szemét.
2012. aug. 5. 18:53
 16/18 anonim ***** válasza:
A Light Cola valamivel finomabb, de a Zero se rossz!
2012. aug. 7. 19:24
 17/18 Pub válasza:
sokat kéne fizetned ha rá akarnál venni, hogy cola-t igyak. undorító mindegyik.
2012. aug. 11. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindkettő fos, ráadásul az édesítőtől remek kis bélrákot is kaphatsz rossz esetben.

Akkor már inkább a natúr cukros kóla.

2012. szept. 23. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!