11/11 anonim válasza:
Itt nálunk nem kell magyarázni mért népszerű a rántott hús.
Az afroamerikaik konyhája sokban hasonlít a miénkre mert mindkettő kialakulását a szegénység ösztönözte.
Gyakran főznek zsírral mert úgy laktatóbb az étel ezt nálunk is ismerik.
A rántott csirke is úgy alakult ki mint nálunk
a szegények a kertben kapirgáló csirkét levágták mert az 1 könnyen hozzáférhető húsféle majd 1 egyszerű, gazdaságos eljárásdal feldolgozták
Hisz a panírozás az olajban sütés laktatóbbá teszi a húst mintha csak megfőznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!