nem tudom
azt sem tudom, hogy odavannak-e érte
én nem vagyok afroamerikai, de szeretem a KFC-s kaját
vagy akkor mégis afroamerikai vagyok? :)
Azért gondolják ezt, mert a négerek szeretik a csirkét és ő náluk Afrikában a csirkehús az elérhető legolcsóbb minőségi hús és a népkultúrájukban a csirkehús amiből sokat esznek.
Pl: olyan mint, hogy az Indiaiak nem esznek marhahúst mert náluk a marha, tehén szent állat.
Szóval a négereknél meg a csirke a népszerű és mivel amerikában is van ilyen étterem és olcsó ezért sokan eszik ezt.
Pl itt Magyarországon is mindig fullon vannak a mekik, éjjel nappal, aztán az emberek meg panaszkodnak, hogy kevés a pénz nem elég a fizetés. De a Mekik meg tele vannak nekik mindig van forgalmuk.
Szóval ennyi erővel a magyarok meg a mekibe járnak kajálni, sokszor.
Vagy, hogy pl Amerikában meg azért olyan kövérek az emberek mert ott is mindenki a mekiben zabál és azért is híznak el tőle, mert ott is olcsó a mekis kaja aztán eszik veszik aztán híznak.
A rántott csirke egyfajta nemzeti étel és egyszerűbb éteremben enni mint otthon készíteni
ez olyan hogy nálunk is sokan csak kifőzdében esznek lángost.
"a négerek szeretik a csirkét és ő náluk Afrikában a csirkehús az elérhető"
Az afro-amerikaiak között gyakorlatilag nincs olyan, aki valaha is élt volna Afrikában, söt még a nagyszülei sem.
nem tudom, ezt honnan veszed, de rettenetesen ostoba, diszkriminatív és rasszista a kérdés.
amúgy nem a KFC-ért vannak oda, hanem a csirkéért, mert az a legolcsóbb hús, ők meg csórók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!