MI az a "szkáccs" és hogy írják rendesen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 01:37
2/7 anonim válasza:
vagy szakács:)
amúgy én is a scotch-ot akartam írni:)=skót whiskey
3/7 anonim válasza:
MODIK!nem kellett volna átírni a kérdést,jól írta a kérdező,a scotch-ra gondolt,magyarosan kiejtve "szkács".inkább "szkáccs"!tessék visszaírni!!:)
4/7 A kérdező kommentje:
nem is láttam hogy átt let írva szakácsra hehe de igen a szkáccsra gondoltam mostár tom hogy skot whiskey ki nem találtam volna köszi a válaszokat:D
2009. júl. 11. 15:20
5/7 anonim válasza:
Ha már skót, akkor nem whiskey, hanem whisky.
"With few exceptions, the spelling is Scottish, Canadian, and Japanese whisky (plural: whiskies), but Irish and American whiskey (whiskeys)."
6/7 anonim válasza:
15:27 igazad van:))
2.válaszoló voltam.))
7/7 anonim válasza:
üdv, ez egyfajta whisky, Scotch <= így néz ki leírva. "A nevet definíció szerint csak Skóciában desztillált és legalább három év és egy napig tölgyfa hordóban érlelt whisky viselheti."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!