Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyek a kedvenc ételeid és...

Melyek a kedvenc ételeid és desszertjeid?

Figyelt kérdés

Melyek a kedvenc ételeid és desszertjeid?

Néha már unalmasak számomra a megszokott ételek(pl.rakott burgonya) és szeretek újfajta kajákat kipróbálni,kérlek írjátok le hogy nektek melyik a kedvencetek vagy amelyiket feltétlen érdemes megkóstolni.

Többfélét is írhattok

2012. jún. 28. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc ételeim, általában egyszerű ételek.

főzelékek, paprikás krumpli, spagetti, rakott kelkáposzta

desszertek: nemigazán vagyok édesszájú, amit elémtesznek és megkínálnak elveszem és megeszem, de semmi extra nem jut eszembe, amit nagyon szeretnék

2012. jún. 29. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc kajáim : Paradicsomos spagetti sajttal, Rakott Burgonya , Tárkonyos Raguleves, Házi hamburger, Sültkrumpli, Saláta ezersziget öntettel

Desszertek : Cheesecake, Citromos-rozmaringos Cupcake (muffin szerű), Fánk minden mennyiségben, Tiramisu, Gyümölcsök

2012. jún. 29. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc ételeim: pizza, rakott tészta (nagyon finom) spagetti

Desszert: Igazából a teasüteményeket megeszem amiket árulnak kis csomagban, nutellás palacsinta, csokis tekercs, de salátákból, a krumplisali, de egy jó gyümisalit is megeszek (görögdinnye, eper, szőlő, banán) Ezek mind mehetnek a gyümisaliba

2012. júl. 2. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

kedvenc etelem a tortpaszuly! (fel kg feher szarazbabot felteszek foni, 3 cikk fokhagyma+egy kozepes fej hagyma+so, addig fozom amig szetfo, majd egy edenybe leszurom a levet es a paszult osszetorom, ezutan nagyszemu szitan atpasszirorom, ha nagyon suru toltok bele a leszurt vizbol, megegyszer tuzhelyen felrotyogtatom. kozben olajat melegitek, aprora vagok egy fej hagymat es megpiritom, vegen pirospaprikat adok hozza. sult szalonna, sult kolbasz illik hozza) masik kedvencem a pacalleves!

de johet paszulfozelek, krumlifozelek, babgulyas, krumpligulyas, borsofozelek - barmilyen fozelek, salataleves, gyumolcslevesek, tarkonyos krumplileves, turos puliszka:D

kedvenc desszertem a [link]

2012. júl. 2. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
KEdvenc desszertem a gyümölcs saláta ötfűszerrel
2012. júl. 2. 16:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tzatziki, ropogós csirkeszárnyakkal, burek (kedvenc a szalonnás- húsos), csevap. (- Anyukám szláv, onnan a szeretet.)

Most pedig a kedvenc desszert a pavlova torta, nem is olyan bonyolult elkészíteni, és mindig csinálok, ha marad ki tojásfehérje.

2012. júl. 2. 17:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

kedvenc ételeim: falafel, gyros, mákos tészta lekvárral, főtt cérnatészta ételízesítővel (imádom)

desszert: nem szeretem nagyon az édességeket, de ezt szeretem: piskótát beáztatni tejbe , hozzá 1 ek lekvár és 1 ek kakaó, öszekeverni és enni :D naggyon fini

2012. júl. 2. 19:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha van rá időd és persze kereted, ajánlom a chateaubriand-ot. Véleményem szerint spárgapürével vagy grillezett zöldségekkel a legjobb, bár az egyszerüség kedvéért sok helyen előfőzött, majd grillezett újkrumplit adnak mellé. Szószként pedig dijoni mustáros-tejszínes szószt, majonéz-chipotlét, bearnaiset. Bár nem a legkönnyebb pontosan jóra készíteni (főleg ha nincs hús-hőmérőd), szerintem mindenképpen megéri. Istenien finom, tetézni egy jó shirazzal, vagy cabernet-vel lehet (én ezekkel kóstoltam, mindenképpen száraz, nehéz vörösbor illik hozzá). A legnehezebb lesz a jó minőségű marhabélszínt beszerezni, majdnem biztosan csak importot találsz megfelelőt. Bár drága étel(költemény), szerintem, a chef-egón nagyot dobhat az elkészítése.

Ha esetleg érdekel részletesebben, írj privátban.

Üdvözlettel

T.P.

2012. júl. 3. 01:36
 9/15 anonim válasza:
100%

Kedvenc ételem: baconba tekert májjal megtölött csirkemell

Kedvenc desszertjeim: Kinder Bueno (süti,nagyon isteni *-*), Túrós-csokis muffin, Palacsinta(mindenféle: amerikai, csokis, banános, pudingos...)

2012. júl. 6. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedvenc ételeim:

- halászlé

[link]

- húsleves

[link]

- gyümölcsleves

[link]

- palócleves

[link]

- kelkáposzta főzelék

[link]

- rakott köröm

[link]

- körömpörkölt

[link]

- cigánypecsenye

[link]

- hal krumplival

[link]

- sztrapacska

[link]

- görög saláta

[link]

- paprikáskrumpli

[link]

Egyelőre ennyi , de sztem ezeket ismered. Még sorolhatnám reggelig őket annyi van..:D Mindent megeszek csak spenót és gomba ne legyen benne.

Kedvenc desszert: minden amit a nagyi süt (zserbó stb..)

- tiramisu

[link]

- krémes

[link]

2012. júl. 9. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!