Mi a kedvenc csokid és egyszerre mennyi volt belőle a legnagyobb mennyiség? XD
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 20:40
1/13 anonim válasza:
ha általánosságban nézzük akkor raffaello és abból 20 perc alatt egy egész doboz,nem bírtam leállni olyan finom:)
Normális csokibóól meg milka mindig más íz a favourite most a karamellás:)
3/13 anonim válasza:
epres Milka és egy egész táblát be tudok nyomni :D
2. Qrvára felesleges a válaszod, de gondolom ezt te is érzed :P :D
4/13 anonim válasza:
Az alkohollal töltött Lindt, egy tízdekás táblát simán elnyelek belőle bármikor.
5/13 anonim válasza:
Epres Milka, a legnagyobb mennyiség pedig 3 tábla volt egyszerre. Na utána egy egész napig tiszta beteg voltam :D
6/13 anonim válasza:
kakaós csiga!
5-6ot megettem 20 perc alatt..
7/13 anonim válasza:
Milka Noisette *-*.Rekordom belőle még csak 2 tábla egymás után:'D 14L
8/13 anonim válasza:
Barackos-kekszes Boci csoki, a max 1 tábla. Meg van egy "ablakos" német csoki, az elején átlátszó fólia van, hogy látszódjon a csoki, na az is tuti.
9/13 anonim válasza:
Trüffel csokikat szeretem a leginkább, illetve az étcsokikat. Minél intenzívebb, annál jobb. :)
Nagyobb mennyiséget nem szoktam attól függetlenül fogyasztani, mert megfekszi a gyomrom.
10/13 anonim válasza:
Lindt Kókuszos fehér csokoládé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!