Mi hizlal? MILYEN ÉTEL KONKRÉTAN?
Konkrétan MINDEN, amit a felhasznált energián kívül megeszel.
Tudod az energia nem vész el...
random:
csoki, mogyoró, dió, vaj, vajas sütemények, napraforgómag, olaj, szalonna, kolbász, szalámi, zsír, tehát minden, ami olajos v zsíros. cukor, cukrozott ételek, üdítőitalok, pl. cola, fanta, stb. nagy mennyiségben, hússal együtt hízlal a tészta és a krumpli is.
Háj,Zsír.
Csinálj mindent olivával,egészségesebb leszel.
Fehérjében gazdag ételek, halak, rizsa, minden ami fehér színű, + bármilyen húsféle a zsír miatt.
Ha vékony voltál mint én 64KG 192Centire akkor Gainer testtömeg növelő. Régen bármit bármennyit ettem a génjeim nem hagytak felhízni. Ezzel most 87KG vagyok, csak vigyázz! Mert tornázni kell ha nem nagy hasad is lesz! :)
Nagyanyám sosem főzött olajjal. Mi sem használjuk, csak autóba. Szeretjük a szalonnát, (sülthús)zsíros kenyeret kovi ubival Mégsem voltak, vagyunk kövérek. Nem kell minden alkalommal telezabálni magunkat, aztán bedögleni a tv vagy fészbuk elé. Nem ettek annyi tartósítószert, glutamátot, kukoricakeményítőt, stb mint manapság. Viszont nem volt alattuk autó, sokat mozogtak.
Azt eszel amit akarsz, ha tudsz mértéket tartani. Az étkezést (bár legyen finom az étel) ne tekintsd örömforrásnak. Egy falatnak ugyanolyan az íze, ment egy vödörnyinek.
Konkrétan..mármint ételre gondolsz? Ez ahhoz túl bonyolult, és összetett témakör.:)
De hizlalnak pl. a telített zsírok, gyors szénhidrátok (pl cukor, fehér kenyér, és egyéb tésztafélék), meg ha mindenféle üdítővel sok felesleges kalóriát viszel be. (ugye a kalória deficit is fontos, hogy mennyit viszel be, és mennyit használ el a szervezeted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!