Hol lehet venni Budapesten fekete kenyeret?
Durva, de fogalmam sincs, mi a márkája. Az ára miatt nem szoktuk mindennaposan venni, csak havi 1-2 alkalommal. Pedig imádom.
De tényleg olyan, mint egy tégla, formára is, méretre is, súlyra is. Onnan tuti megismered, hogy sokkal nehezebb, mint gondolnád. Tescoban és Matchban tuti lehet kapni.
Szia!!! :)
A receptet en is netröl vettem ugyhogy inkabb bemasolom a linket
A liszt tipusat nem vettem figyelembe,egyszerüen en 2 pohar teljes kiörlesü buzalisztet es egy pohar teljes kiörlesü rozslisztet hasznaltam(csinalhatod akar tönköly vagy csak rozslisztböl vagy akarmilyen aranyban keverve)..a jenaival sem foglalkoztam helyette olyan hosszukas formaban sütöttem meg mint az özgerinc forma csak eppen nem bordazott hanem sima szögletes...letakarni csak alufoliaval takartam le az elsö fel orara...szoval igy keszitettem en el es nagyon finom,jo allagu,jol szeletelhetö kenyer lett belöle.Amiert meg tenyleg erdemes sütni mert tudod hogy mit eszel es szinezek es adalekanyag mentes...terfogatnövelö szerek sincsenek benne es nem puffasztjak fel az embert..:-)
mellekelek egy kepet hogy az enyem hogy sikerült :-) :
sok sikert a süteshez...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!