Körkérdés: Ki az aki rajtam kívül imádja a sós mogyoróvajat?
Tudod, azért említettem a rendes mogyorót, mert sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ez a sós borzalom földimogyoróból van. A kérdésedből az tűnt ki, hogy sós mogyoróvajról beszéltél. Mintha lenne édes is, kvázi ellentétbe helyezted azzal, amit mindenki szeret. Tehát kioktatás előtt fogalmazz egyértelműbben.
Egyelőre olybá tűnik, hogy kisebbségben vagy a rajongásoddal.
Tescoban lehet kapni a külföldis cuccoknál meg a Lidl-ben amikor amerikai hetek vannak.
Én is a Lidl-ben vettem a krémes mogyoróvajat.
Kétféle van: Krémes és amiben apró darbok is vannak.
Még én sem próbáltam ki, a héten akarom megbontani.
Kiváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz.
Előszőr natúr magában akarom megkóstolni, aztán utána láttam tv-ben, hogy amerikában, áfonya lekvárral kenik meg az egyik szelet kenyeret a másikat meg ezzel a mogyoróvajjal és összeteszik és úgy eszik meg szendvicsnek. Ha nem jönne be natúr, akkor lehet, hogy ezzel az áfonya lekvárral bejön mert az áfonyalekvárt szeretem meg az édes dolgokat. De szerintem simán is ízleni fog majd, aztán ha mégsem akkor neten van több olyan süti recept amibe, amihez kell mogyoróvaj és ahoz is eltudom majd használni.
Ha jó lesz akkor kipróbálom a darabos változatot is.
Marshmallow-t azt szeretem, magában és megsütve is nagyon finom. :)
Én mindig banánnal vagy lekvárral eszem...mindkettő fajtát szeretem...meg háztartásri kekszre is szoktam kenni
Kérdező: milyet eszel? Mert nekem a Skippy a kedvencem de nem találom MO-n :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!