Valaki meg tudja mondani, hogy a Queen Elisabeth módra az mit takarna? Kerestem mindenhol de nem találtam.
Pedig állítólag magyar recept (képzelem, mint a gulash), de csak németül találtam, ez egy automata fordítás:
Ez volt az eredeti oldal:
A szöveget leforditottam magyarra, a hozzávalók szerintem érthetöek:
A rizst főzzük 40 percig sós vízben, és lecsepegtetjük A kimagozott paprikát és a megtisztított gombát kis kockákra vágjuk, és megsütjük olajban. . Sóval, borssal, petrezselyemmel izestijük, hozzáadjuk a rizst. . Apróra vágjuk a sült libamájat. Die Speisemorcheln blanchieren und mit der Leber füllen. A kucsmagombát blansirozzuk és a májjal megtöltjük. A 2 db borjú bélszínt hosszában felezzük. Jede der 4 Hälften längs zweimal einschneiden, so dass 3 Streifen entstehen, die an dem dickeren Ende noch miteinander verbunden sind. Mind a 4 felet hosszában kétszer bevágjuk, hogy a 3 csík még vastagabb végén egyben maradjanak. Salzen, in der Kräutermischung wälzen und die Streifen zu einem Zopf flechten. Sózzul, dörzsöljük be a füszerkeverékkel, és a csíkokat fonjul össze. A 4 fonatot tekerjük egy 6 cm átmérőjű csö köré, hústüvel vagy fogpiszkálóval rögzitsük. Egy serpenyőben olajjal bekenünk, és megpirítjuk a húst. Állandó forgatás közben ropogósra sütjük. A megsült húst óvatosan húzza le a csöröl. A bélszinkoronákat egyenként egy tányérra tesszük, és óvatosan kihúzzuk a fogpiszkálót, a rizs-zöldség keveréket a közepébe töltjük, és a töltött kucsmagombat a tetejére helyezzük. A tojással elkevert burgonyapürét habzsákba töltjük és 5-5 csillagot spriccelünk a koronák köré. Díszítsük a csillagokat az olajban sült rácsos krumplival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!