A Japánok esznek kutyát, macskát, hímvesszőt?
Szeretem japánt, és a kultúráját, és én úgy tudom, hogy a japánok nem esznek ilyeneket, akik ezeket eszik a kínaiak, sőt macskát nem esznek biztosan mert egy kedvelt háziállat, és ott van a Maneki Neko. A kutyákat is szívesen tartanak háziállatként, és talán a sokak számára ismert Hachiko is innen származik. A hímvesszőről nem tudok mit szólni.
Normális válaszokat szeretnék kapni, és előre köszönöm őket.
Nem esznek se kutyát se macskát, de a világháború alatt ettek, de ez nem nagy dolog mert a világ számos szenvedő országában volt rá példa, még nálunk is.
Állati hímvesszőt viszont igen, na persze nem mindenki de van rá példa, és ez sem nagy dolog a spanyolok is megeszik a legyőzött bika heréjét. Nálunk videk pedig még sok helyen szokás a kakas nemi-szervét megenni.
Ezeket a kínaiak eszik, a 'hímvesszőt' kivéve, az fujj. O_O
De Japánban is vannak fura dolgok: pl.: kecskeszalonnás vodka XD de most komolyan náluk létezik ilyen, vagy a tojást szokták "színezni" amitől olyan mintha erek futnának benne végig... De ha rákeresel, megtalálod, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!