Olivaolajat a hűtőben tárolom és kb.1 hét alatt "üledékes" lett, most már alig folyik. Ez normális?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 22:25
1/9 anonim válasza:
Ez nem normalis nem ertem...de en sosem tartom a hutoben es nincsen semmi baja..sztem vedd ki onnan
2/9 anonim válasza:
Az olajat nem kell a hűtőben tartani.
3/9 anonim válasza:
Ahogy a második írja. Elég, ha szobahőmérsékleten tartod.
4/9 anonim válasza:
Kicsapòdott, nem kell hutobe rakni, nagyon jòl elvan szàraz huvos helyen.
5/9 anonim válasza:
Muteromnak is ez a maniaja, hogy hutobe teszi, es uganigy jar. A napraforgo olajat sem tartjak hutoben, azert mert oliva olaj meg nem fog megromlani szobahomersekleten, nem is ertem honnan jon az otlet hogy huteni kell.
6/9 anonim válasza:
Az olivaolajat nem szabad hüzöben tartani, mert bizonyos részei a hidegben megszilárdulnak és üledéket képeznek.
De ez csak optikai hiba, ettöl semmi baja sincs, és ha ezentúl zsobahömérsékleten tartod, akkor visszaolvad.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért raktam hűtőbe, mert ez volt ráírva...
2012. febr. 20. 10:22
8/9 A kérdező kommentje:
És tényleg, az a kis adag, amit kiszedtem, visszaváltozott folyadékká.
2012. febr. 20. 10:23
9/9 anonim válasza:
... ha direktbe fogyasztod, az az napi rendszerességgel mint "gyógyszer" akkor Ízletesebb hűtve, de előtte felrázva, nem keverve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!