Angliában lehet párizsit kapni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 22:00
11/18 Dórea válasza:
Minden tescoban van sztetek lengyel polc?? csak én nem vettem észre, vagy rossz tescoba járok:)Túró is van?
12/18 anonim válasza:
Nálunk még a kis tesco-ban is van lengyel polc.Ahogy Az Asda-ban is van lengyel polc..
Túró t szintén lehet kapni a lengyel boltban.Olyan igazi túrót mint otthon.Ha nincs lengyel bolt akkor az angolok árulnak cottage cheese ami olyan mint a túró(mintha egy ki stejföllel keverték volna,kicsit lágyabb mint az otthoni)
Én ha túrós tésztát vagy túros pogácsát csinálok akkor cottage cheese-t veszek.
Hétvégén ha találok receptek akkor csinálok túró rudit is..
13/18 anonim válasza:
Magyarországon kívül Túró Rudit Dots néven forgalmaznak...ha jól szétnézel lehet még azt is találsz...:)
14/18 A kérdező kommentje:
Hú ez komoly? A tescoban?
Köszönöm a válaszokat
2012. febr. 17. 22:08
15/18 anonim válasza:
ezt a túró rudis dolgot ne hidd el neki. illetve, az lehet, hogy ilyen néven forgalmazzák, de hogy Angliában nincs, az tuti. amúgy, merre vagy? én is Észak-Angliában.
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Angliában NINCS túró rudi. semmilyen néven.hét év alatt csak feltűnt volna, ha nem nekem, akkor az ismerőseimnek.
18/18 anonim válasza:
Én is lassan 7 éve élek Angliában de se turó rudit se dottyt vagy dots vagy hasonlót nem láttam még.
Ennyi év után már észre kellett volna vennem nekem is..De sosem láttam ilyen terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!