Angliaban vagyok, mit fozzek?
ma 15:20 vagyok
Én tegnap vettem pont tejfölt,mert tejfölös borsót csináltam nokedlivel..
Ha a tesco-ba keresed akkor lila kupakosat keressél méghozzá "soured cream" néven..Az a tejföl,és nagyon finom..Olyan 1 font körül van a nagy doboz..
A sainsbury-ben fehér kupakos,és pirossal van ugyanez rá írva..(az is finom)
szia! csinálj tokányféléket, abba nem kell pirospaprika.
csíkokra vágod a csirkemellet, a hagymát apróra vágod, olajon megdinszteled, rádobod a húst és hagyod, hogy kiengedje a levét. puhára párolod, időnként pótolod a vizet, hogy jó szószos legyen.ha van bacon akkor annak sütésével kezdd és arra tedd a hagymát, húst. gombával is lehet szaporítani, vagy más zöldfélékkel is.
tésztával, rizssel nagyon finom.
de, ha mégis találsz tejfölt, azzal is összekeverheted a ragut, a tésztát, és a sütőben , reszelt sajttal megszórva készre sütheted.
üdv
tegnap 15.20-as vagyok
Na sikerült tejfölt venned??
szia! csinálj tokányféléket, abba nem kell pirospaprika.
csíkokra vágod a csirkemellet, a hagymát apróra vágod, olajon megdinszteled, rádobod a húst és hagyod, hogy kiengedje a levét. puhára párolod, időnként pótolod a vizet, hogy jó szószos legyen.ha van bacon akkor annak sütésével kezdd és arra tedd a hagymát, húst. gombával is lehet szaporítani, vagy más zöldfélékkel is.
tésztával, rizssel nagyon finom.
de, ha mégis találsz tejfölt, azzal is összekeverheted a ragut, a tésztát, és a sütőben , reszelt sajttal megszórva készre sütheted.
üdv
Utolsónak.Nagyon jó kaját írtál..Hétvégén lehet ,hogy ilyet csinálok,csak az a gond vele,hogy elég drága ebéd lesz belőle..Azért kiszámolom,hogy megéri-e,ha igen akkor ez lesz a szombati ebéd..
Nagyjából már számolgattam és ha a hagymát és olajat nem veszem akkor is kábé 12-13 font körül lenne..Meg gondolandó..De finomnak hangzik..
szia tegnapi 15:21-es. örülök, hogy tetszik a receptem.
kiszámoltam nagyjából itthoni /tescós/ áron, leírom neked, hogy mennyire jön ki.
a recept 4-5 főre elég.
60 dkg csirkemellfilé 840 ft.
20 dkg bacon 400 ft.
50 dkg száraztészta 150 ft.
450 gramm mexikói zöldségmix 300 ft.
450 gramm tejföl 180 ft.
15 dkg trappista sajt 150 ft.
hagymát, olajat én sem számoltam, mert mindig van otthon.
tehát kb. 2200 ft-ra jön ki egy tepsi finom kaja.
hát, ha jól számolom, akkor kint ez a duplájára jön ki.
remélem egyszer azért kipróbálod.
üdvözöllek és jó egészséget kívánok Neked és többi kinnt dolgozónak is.
-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!