Orosz pirogba milyen húsból csináljam meg a tölteléket?
Figyelt kérdés
Az addig oké, hogy darált húsból meg egy pici dinsztelt hagymából, de csirke vagy marhahús a jobb? Aki már készített, az melyikből csinálta?
Lesz még mellette káposztás meg lekváros. Azt mondják, ez a három leggyakoribb, "legoroszosabb". :)
13L
2012. febr. 4. 08:19
1/3 anonim válasza:
Csirkéböl soha nem csináltak sehol darálthúst, ez csak egész új keletü divat, ilyen ne is próbálj, mert semmi köze sem lesz az ereeti izhez.
Vagy marhát, vagy disznót, esetleg vegyesen vegyél. De lehet maradék sült/fött húsból is késziteni - az is belefér az eredeti receptbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Csak tesóm nem eszik meg nagyon semmit, ami nem csirke, de nekem is gyanús volt az az darált csirkehús ötlet. Akkor majd veszek darált marhahúst. A maradék hús a kutyák miatt nem igazán megoldható, de a vegyes jól hangzik. :)
2012. febr. 4. 08:43
3/3 anonim válasza:
én csirkével csináltam, oroszoknak, ízlett nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!