Ecetes tenger gyümölcsei salátát hogyan készítsek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 hónapja voltam Rómában, és ettem egy étteremben tenger gyümölcsei salátát, igazából salátalevél (többféle) volt nagyobb darabokra aprítva, és a halak, herkentyűk rá voltak szórva, szerintem csak olivaolajjal volt meglocsolva, viszont a herkentyűknek eléggé ecetes, savanyú-sós íze volt, de biztosan fagyasztott dolgok voltak, olyanok, amiket itthon is lehet venni.
Lehet valahol itthon is kapni ilyen ecetes tengeri cuccokat, vagy ha veszek fagyasztott vegyes tenger gyümölcseit, akkor azt bepácolom valamilyen (milyen?) ecetes lébe, akkor az ilyen lesz?
Köszönöm a segítséget!
2012. jan. 31. 17:12
1/2 anonim válasza:
Tenger gyümölcsei saláta (recept videó): [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem pont ilyenre gondoltam, de nagyon tetszik :) finom lehet!
Megéheztem...
2012. jan. 31. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!