Valaki jártas tenger gyümölcsei kérdésben?
Egy szuper kis tenger gyümölcsei levest készíthetsz, tejszínesen, vagy kókusztejjel esetleg, pici citrommal és fokhagymával. Isteni finom és 5 perc alatt kész.
Megpárolsz egy pici hagymát, foghagymát, felöntöd vízzel beleteszed a rákot, kiolvadt, és mehet bele az üveges cucc is. Egyet rottyan, tejszín bele, só bors, (bazsalikom, majoranna, tárkony, ízlés szerint)
Tejszines spagetti ,tenger gyümölcsivel.
Az üveges tenger gyümölcseit,öblitsd le jó alaposan,mert az vagy olajos ,vagy ecetes lében,van.
Én igy szoktam csinálni.
az aprora vágott ,vörös hagymát,kevés olajon párold meg,tedd,rá a tenger gyümölcseit,2dl ,férbort önts hozzá,
tegyél hozzá,1citrom,levét, majd,félbe vágott koktél,paradicsomokat,tegyél,bele,forrald be a felére, főző tejszínel,sürits be. Ezt az egészet önts a kifőtt,spagetira.
Ez lehet,hogy kicsit furcsa lesz ,de az olasz barát nőm ,pizza füszer keveréket is szokott bele tenni. Ezt a borral,együtt forralja fel.
Már kiprobáltam ,én is igy is jó kicsit ,füszeresebb,lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!