A fish & chips-et milyen halból csinálják? Én úgy tudtam, hogy tőke hal. Vettem is fagyasztottat, de tiszta szálka volt az egész.
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 18:40
1/7 anonim válasza:
Rossz darabot fogtál ki, vagy nem jó márkát vettél. Én még nem nagyon láttam szálkásat.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál ajánlani márkát? Illetve helyet ahol meg tudom venni?
2012. jan. 28. 18:49
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem a márka a lényeg, hiszen a tőkehal az tőkehal, bármilyen márkájú is, hanem hogy ki van-e filézve.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez filé volt. Gyönyörű vastag szeletek. De kb felét ki kellett dobni, mert nem érte volna meg kibogarászni.. :(
2012. jan. 28. 19:42
5/7 anonim válasza:
Nem ismerem annyira a tőkehalat, de azt tudom, hogy a keszeget (ami igen szálkás hal) jobban átsütik a kelleténél, így a szálkák is megpirulnak, ridegebbé válnak, könnyen törnek, így nem okoz gondot a fogyasztása.
6/7 anonim válasza:
Tőkehalból (cod) készítik általában (Egyesült Királyság, Új-Foundland), de Ausztráliában cápahúsból (flake)
7/7 anonim válasza:
Én egyszer vettem étteremben, de az lazacból volt.
Nagyon ízlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!