Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tudna ajánlani valaki Japán...

Tudna ajánlani valaki Japán sütemény receptet?

Figyelt kérdés
JAPÁN, finom, viszonylag olcsó, nehezen beszerezhető alapanyagot nem tartalmazó receptet keresek...Már ha van ami ennyi paraméternek megfelel:)
2011. dec. 8. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nincsenek Japán sütemények.

A Japánok nem esznek süteményt.

A Japánok vasat esznek, és kardot sz@rnak, olyan kőkemények.

Chuck Norris is JAPÁN !

2011. dec. 8. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Japán torta (Kacsetura)

Hozzávalók: 5 tojás, 8 dkg cukor, 10 dkg liszt, 4 evőkanál méz, 1 kávéskanál sütőpor, 2 evőkanál kristálycukor.

Melegítsük elő a sütőt (közepesre, ne túl forróra). Vajjal, margarinnal vagy olajjal kenjünk meg vékonyan egy 20 X 20 cm-es vagy ehhez hasonló méretű tepsit, és gyengén lisztezzük ki. Habverővel jól verjük fel a tojásokat (egészben), majd adjuk hozzá a 8 dkg cukrot és a mézet, és verjük tovább, míg meg nem sűrűsödik (kb. 10 perc). Adjuk hozzá a liszttel elkevert sütőport, keverjük még egy keveset, és végül öntsük a tepsibe. Süssük kb. 20 percig, mikor a beleszúrt kést tisztán tudjuk kihúzni, a belseje is megsült, Hűtsük ki, vágjuk fel, és hintsük meg a tetejét kristálycukorral.

2011. dec. 8. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző!

Japán tyúk tojás, vagy Magyar?

2011. dec. 8. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Van egy rakat külföldi receptem nemzetekre bontva, a japánban egyedül ezt a süteményt találtam. Még sose készítettem el. Gondolom normál.
2011. dec. 8. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja szerintem is.

Amúgy meg a fenti egy édes piskóta.:)

2011. dec. 8. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
A leírt recept egy sima "mezei" piskóta.
2011. dec. 8. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
És?
2011. dec. 8. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
2011. dec. 8. 22:23
 9/9 anonim válasza:
Sokat késtem,de nem is süti,amit írok.Ilyen édességféleség.Mitarashi dango :)
2017. máj. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!