Milyen magyaros kaját tudnék csinálni vegetáriánus módon?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 00:58
1/10 anonim válasza:
karfiolpörkölt. állitólag nagyonjó, én még nem ettem. nosalty.hu-n fennvan a receptje
2/10 anonim válasza:
Rakott krumpli kolbász nélkül csak tojással, paprikáskrumpli (ebbe sem kell szalonna, kolbász), szilvás gombóc, krumplileves, mindenféle tészta (túrós, káposztás, sajtos, tojásos), fözelékek tojásfeltéttel.
3/10 anonim válasza:
káposztás tészta,paprikás krumpli, borsó pörkölt, kruplis tészta,
5/10 anonim válasza:
Leht kapni vega kolbászt, és azzal máris tudsz főzni/sütni olyan ételeket, amikben elvileg kolbász van.
De ha nem, akkor marad a nudli, barátfüle, (esetleg halas ételek, ha megeszik, pl halászlé, rác ponty), palacsinta (vízzel, tej nélkül is kitűnő), gombapörkölt vagy paprikás, grízes tészta, paradicsomos káposzta.
Most ennyi ugrott be hirtelen.
8/10 mustafa33 válasza:
Csodás hortobágyi palacsintát csináltak Kassán a Harangozó utcában az Ajvega étteremben. Sajnos nem tudom a receptet.
9/10 anonim válasza:
"Csodás hortobágyi palacsintát"
Ezt hogy lehet hús NÈLKÜL, vegetáriánus módon késziteni?!?!?
10/10 mustafa33 válasza:
Nem tudom mivel helyetesítették a húst, de jó volt. A szakácsuk egy krisna tudatúaktól kilépett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!