Vas megyében ettünk olyan húslevest, amiben palacsinta tészta volt. Hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 23:04
3/9 anonim válasza:
Fritatten-suppe a neve Ausztriában, és Németországban.
Magyarul Fridattó leves, majdnem minden étterem leveskínálatában ott van, és egyszerű mezei húsleves csak nem metélttel, hanem metéltre vágott palacsintával.
4/9 A kérdező kommentje:
vagyis akkor a palacsintatészta a megszokott, nem kell máshogy sütni?
2011. nov. 18. 12:04
5/9 anonim válasza:
Sima palacsintatészta, az éttermekben sem sütnek hozzá külön erre a célra, ugyanazt használják mint a többi palacsintához.
(11éve felszolgáló vagyok)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként Pest megyei vagyok, és még étlapon sem találkoztam ezzel az étellel, csak amikor Vas és Zala megyében voltunk.
2011. nov. 18. 22:14
7/9 anonim válasza:
Sima sós palacsintát sütsz, és összevágod csíkokra.
Ha külön a levesnek csinálsz csak palacsintát, lehet bele tenni finomra vágott petrezselyem zöldet, vagy kevés zeller zöldet.
8/9 anonim válasza:
Amúgy ez egy klasszikus standard étel, csak mostanában az nem divat.
9/9 mustafa33 válasza:
Celéstine metélt. Sós palacsintatésztából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!